Katrineholm Nyköping Blekinge
Vad händer den här veckan?
Kolla kalendern och tipsa oss gärna om evenemang eller om något annat du tycker vi ska skriva om.

Allsångsfinal

Allting har bekant ett slut och i onsdags sjöng Allsången vid Djulö på sista versen för den här sommaren. Artister som Robert Wells, Andreas Johnson, Markoolio och sist ut Shirley Clamp har tillsammans med lokala artister roat oss under fyra onsdagar tillsammans med Gabriel Forss

Relaterade artiklar

Arrangören själv, Mattias Zingmark, var mer än nöjd med allt och berättade att det sammanlagt varit mer än 4000 besökare under dessa fyra onsdagar som allsången pågått men påpekade också att man inte får glömma bort att även det fina vädret hjälpt till att locka publiken till vackra Djulö.

Onsdagens stora finalartist var Shirley Clamp som inte bara bjöd publiken på sina mest kända låtar utan även visade vilken storslagen underhållare hon kan vara och fick publiken att både skratta och sjunga med.

Isabella Persson är en lovande sing-and-songwriter som sjöng två av sina egna låtar med hjälp av en akustisk gitarr och med basisten Måns Widemark. Inte många som klarar av att fylla en scen med så lite men Isabella är säkert någon vi kommer att få höra mer av i framtiden.

Det var inte bara musik och sång utan Elin Köning, känd från tv 4 Talang visade prov på hur hon kan böja och bända på sin kropp. Det var nästan så man inte vågade titta ibland när Elin visade prov på milt sagt halsbrytande övningar. Kanske inte något man direkt provar på hemma.

Vi får inte glömma huskören med Carin Widén, Linda Råsberg och Caroline Forss som visar prov på att de kan sjunga allt ifrån Flickorna i Småland till I´m so exited. Även husbandet fick visa sina talanger i klassikern Smoke on the water.

Barnen hade som vanligt sin alldeles egna stund med Gabriel och bjöd föräldrar och övrig publik med en välkänd sång: Här kommer Pippi Långstrump!

Text & bild: Malin Olovsson
 

3 Kommentarer

1
tiiaJuli 22, 2011, 20:50

bravo

2
Allsångsfinal i Katrineholm «Juli 28, 2011, 22:02

[...] Foto: Malin Olovsson, http://succe.info/blog/2011/07/22/allsangsfinal/ [...]

3
Johan WallanderJuli 31, 2011, 12:31

Bra arrangemang! Hoppas på repris nästa år!

Lämna en kommentar

Redaktionen förbehåller sig rätten att ta bort kommentarer som kan verka stötande samt om de inte håller sig inom artikelns ämne. Vill du ha ett foto bredvid ditt namn skapar du det snabbt och smidigt på gravatar.com

© Copyright Succé 2011 - Webb av Reindeer