Katrineholm Nyköping Blekinge
Vad händer den här veckan?
Kolla kalendern och tipsa oss gärna om evenemang eller om något annat du tycker vi ska skriva om.

Inne eller ute

Gurka och Zingo toppar månadens inne- och utelista.

Relaterade artiklar

Du ligger på etta Succés innelista. Hur känns det?

Jag hade hellre varit på listan efter sommarens evenemang, om dom nu blir uppskattade förstås. Men jag uppskattar att ni noterat att det pågår mycket arbete för att leverera en bra produkt för stadens invånare.

Vem är du egentligen?

En stolt Katrineholmare, som i ca 20 år har arbetat med evenemang och sponsring som kommunikationsmedel. Primärt med inriktning på sport. Min uppdragsgivare, när jag inte har semester och arbetar för att Allsången i Katrineholm ska bli av, är Stadium.

Egentligen vill du vara en doldis.

Ja, det är flera personer i ett projekt. I just detta har vi artister, husband, tekniker, Stora Djulö Herrgård som värdar, biljettansvariga, Katrineholms Kommun och näringslivet i Katrineholm osv. Jag koordinerar bara.

Om du fick välja en artist som inte är bokad i år till allsången. Vem tar du då?

Vi fick dom som stod högst upp på önskelistan, men nyblivna Katrineholmsmamman Elin Rombo har en röst som stadens invånare skulle få ett publikt tillfälle att lyssna på. Sedan Erik Hassle ensam med en gitarr är riktigt skönt.

Sjunger du själv? Du heter faktiskt nästan det.

Det var en långsökt association (ler). Nej det gör jag inte, men jag tycker gärna till om röster.

  1. Mattias ”Zingo” Zingmark. Katrineholmkillen som tillsammans med Gabriel Forss gör debut som arrangör av allsången på Djulö. Zingo kommer att ta allsången till nya höjder och är riktigt proffsig eventmakare. Ska bli spännande att se och startfältet är imponerande i år. Robert Wells är först ut.
  2. Ewa Lindström. Har tagit på sig jobbet som ordförande för Katrineholmveckan. Vi ser fram mot den bästa veckan någonsin och är helt övertygade om att Ewa är rätt tjej för jobbet. Hoppas på många nya evenemang och ett fullsatt restaurangtält. Killarna före dig kallade sig generaler. Vad ska vi kalla dig? Generalmajorskan kanske? Hoppas det blir augusti snart.
  3. Paul Lötberg. Förra månaden var vi lite stygga mot Idol-Paul och la honom på utelistan för att ”Be the one” inte skulle bli av. Nu har Paul fått 50 000 kr från Göran Dahlströms kassakista och kan genomföra en egen tävling i höst. Bra jobbat Bert, nej Paul ska det vara förstås.
  4. Maria Rundberg och Thomas Neuendorf. Årets företagare i Vingåker som äger Båsenberga Hotel & Konferens. Under de sex år sedan de köpte anläggningen har de genomfört en otrolig upprustning. Nu har de ett toppklasshotel utanför lilla Vingåker. Fantastiskt bra jobbat!
  5. Karin Lundqvist KVK. Vilken tur att Katrineholm har volleyboll. Annars vore idrotten riktigt på dekis i stan. Efter SM-guldet i våras kommer Karin hem till Sverige och spelar beachvolleyboll och vinner första tävlingen i Sweden beach tour. Sveriges bästa volleybollklubb året runt.
  6. Katarina Molitor har varit på listan förut, men Ändebols tomater är så goda att de förtjänar en plats varje år. Passa på att köpa och äta Ändebols tomater i sommar. Finns på Ica Nära, Ica Maxi och Coop Konsum Kvarnen. Finns i färgerna rött och grönt i varierande form och storlek.
  7. Sabina Hult. Sabinas trädgård i Bie är ett litet trädgårdsparadis i skogen söder om samhället, fjärran från trädgårdsgiganternas jätteplantager. Ta första avfarten mot Bie, från Katrineholm. Här säljer Sabina fina, välväxta plantor och härliga trädgårdsdekorationer. Småskaligt och personligt.
  8. Paula Svensson är Katrineholms senaste tillskott i kroppskonstbranschen. Rejmyre-bon Paula har precis slagit upp dörrarna till sin tatueringsstudio på Storgatan 49. Vi gillar tjejer som lyckas bra inom ett mansdominerat yrke och ser fram emot ännu fler fint dekorerade människor på gatorna.

UTE

  1. Gurkor. Ehec-bakterien har gjort att gurkskördar går förlorade. Även fast det verkar som stackars gurkorna är oskyldiga vågar folk knappt ta i en gurka. Inget pekar på att svenska gurkor har någonting med det att göra men likt förbaskat ligger gurkorna och skäms. Stödköp svensk gurka nu!
  2. Bensin- och elbolagen. Samma visa varje sommar och vinter. Nu går drivmedelspriserna upp till sommaren. Det är märkligt eftersom vi åker mycket bil på semestern. Samtidigt går priserna upp på el när vi behöver den som mest. Inget man kan göra något åt. Ren utpressning från storbolagen.
 

1 Kommentar

1
Noterat 20/6-11Juni 20, 2011, 21:17

[...] Inne eller ute Bra att Mattias Zingmark uppmärksammas – en nyåterkommen stjärna på den katrineholmska evenemangshimlen! [...]

Lämna en kommentar

Redaktionen förbehåller sig rätten att ta bort kommentarer som kan verka stötande samt om de inte håller sig inom artikelns ämne. Vill du ha ett foto bredvid ditt namn skapar du det snabbt och smidigt på gravatar.com

© Copyright Succé 2011 - Webb av Reindeer