Katrineholm Nyköping Blekinge
Vad händer den här veckan?
Kolla kalendern och tipsa oss gärna om evenemang eller om något annat du tycker vi ska skriva om.

Stans finaste camping

Nytt servicehus, ny promenadstig längs vattnet, grillplats med Sörmlands bästa utsikt och trevlig stämning.

Relaterade artiklar

Djulö camping har plats för 165 husvagnar och 20 tältplatser precis vid vattnet. Badet har blå flagg, det betyder att stranden och vattnet uppfyller både renhets- och säkerhetskriterier.
– Vi är så glada över att kunna erbjuda våra turister Katrineholms finaste anläggning, säger Bernt Olsson, som driver campingen tillsammans med sin fru Britt-Marie och sonen Håkan Olsson.

Det finns också 14 stugor, med fyra sovplatser, litet kök och matplats. I det nybyggda servicehuset finns duschar, kök och matplatser, där många campinggäster gärna sitter och äter. Det finns också familjeduschar och hela servicehuset är handikappanpassat.
Monica och Christer Alinder från Norrköping har ställt sin rymliga husvagn på en höjd med utsikt över sjön. De har tänkt stanna hela sommaren, förutom några veckor på Västkusten.
– Vi trivs här, säger båda. Det är vacker utsikt, trevlig stämning och Bernt och Britt-Marie är lätta att ha att göra med.

I förtältet har Monica och Christer en gasolkamin som de också kan grilla på.
– Igår hade vi barn och barnbarn på besök, vi var åtta personer till middag. När barnen hälsar på kan de hyra stuga, det är perfekt, menar de.

Den 29 maj invigs campingens nya servicehus och utbyggnader. Då kommer kommunstyrelsens ordförande Göran Dahlström och klipper band, det blir musik och sång, loppis, minimässa för småföretag, mat och överraskningar.

Cecilia Tuohy
Foto: Jan Jonasson

 

1 Kommentar

1
Invigning av Djulö CampingJuni 2, 2010, 16:45

[...] mer hos Succé eller Katrineholms kuriren Relaterade: Posted in video | Etiketter bilder, camping, djulö, [...]

Lämna en kommentar

Redaktionen förbehåller sig rätten att ta bort kommentarer som kan verka stötande samt om de inte håller sig inom artikelns ämne. Vill du ha ett foto bredvid ditt namn skapar du det snabbt och smidigt på gravatar.com

© Copyright Succé 2010 - Webb av Reindeer